CNC-operatör till vår kund Uppvidinge

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i Alstermo söker vi nu 2 drivna CNC-operatörer som är intresserade av en långsiktig anställning på ett expansivt företag inom tillverkningsindustrin. Då vår kund befinner sig i en expansionsfas söker de nu förstärkning till produktionen med omgående start.
Som CNC-operatör hos vår kund kommer du främst att arbeta med:

• Övervakning av maskin (CNC, fräs)
• Ställ, verktygsbyte och maskinkörning
• Justering, plock, mätning och kontroller

Hos vår kund blir du del av en trevlig arbetsgrupp och får arbeta med moderna maskiner. För dig som är tekniskt intresserad och är ute efter en långsiktig anställning där du får möjlighet att vara med på en expansiv resa hos ett företag under tillväxt så kan detta vara helt rätt utmaning för dig!

Din profil

Vi söker dig med industriteknisk alternativt mekanisk utbildning på gymnasienivå. Du har nyligen tagit studenten eller har du hunnit jobba något år, med fördel inom industrin. Vidare har kunskaper i ritningsläsning, mätning och ett stort tekniskt intresse.

Som person är du driven och intresserad av att utvecklas i din roll. Du är produktiv, har förmågan att ta egna initiativ samt en god problemlösningsförmåga. Vi ser även att du är mån om att leverera med kvalitet och lägger ner stort engagemang i ditt arbete.

Detta är ett inhyrningsuppdrag där du inledningsvis blir anställd som konsult hos oss på Empleo. Efter 6 månaders anställning är ambitionen, om alla parter är nöjda med samarbetet, att du kommer erbjudas en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående
Ort/Placering: Alstermo
Omfattning: Heltid, 3-skift. Kan dock vara flexibelt efter dina önskemål
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Om oss

Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg
0470-730191

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Nybro

Publiceringsdatum

2018-07-09

CNC-operatör till vår kund Uppvidinge

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor