Projektledare till morgondagens byggbolag!

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund Byggbolaget i Vetlanda AB söker vi en erfaren och driven Inköpare/Projektledare med ansvar för inköp, projektering och kalkylering.

Som Inköpare/Projektledare hos Byggbolaget driver och utvecklar du företagets lönsamhet kopplat till inköp och projektering. Du ansvarar även för förhandling med befintliga och nya leverantörer, samordnar inköp, framtagning av inköpsplaner och kontraktsskrivning vid upphandlingar.

Du agerar även support till arbetsledarna, främst i samband med löpande inköp och projektuppföljning. Du har även ett tätt samarbete med övriga entreprenörer och hantverkare i aktuellt projekt och dess leverans.

Vidare arbetar du löpande med projektering där du både leder, samordnar och ansvarar för att introducera arbetsledarna i respektive projekt. I samband med detta ansvarar du även för kalkylering, offerthantering och försäljning inför kommande projekt samt rådgivning och proaktiv försäljning mot såväl befintliga som nya kunder.

Byggbolaget och rollen erbjuder dig en stor bredd och variation av arbetsuppgifter, där du snabbt får möjlighet att ta stort ansvar och självklart har en given plats i ledningsgruppen. Hos Byggbolaget möts du upp av en ljus och inbjudande arbetsmiljö, bestående av glada, positiva och kompetenta medarbetare som gillar tillväxt och förändring. Läs gärna mer om vår kund på byggbolaget.se

Är du redo att ta klivet in i en omväxlande och inspirerande roll där stort ansvar och affärsdriv står i fokus? Då kanske det är just dig vi söker!

Din profil

Vi söker dig med relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna med inriktning mot byggteknik. Utöver din utbildning innehar du minst ett par års praktisk erfarenhet som inköpare, arbetsledare eller projektledare, med fördel inom byggsektorn. Du har god erfarenhet av lagar, regler och avtalshantering i branschen och har lätt för att skapa och förvalta goda affärsrelationer.

Vidare är du en naturligt driven och lyhörd person som trivs med att förhandla, visar stort engagemang, har juridiska kunskaper och en god förmåga att kunna starta upp, driva och slutföra projekt.

Vidare har du goda tekniska kunskaper och är väl bevandrad i Excel och branschspecifika kalkyl-/CAD-program, gärna Byggsamordnaren. Att du talar och skriver flytande svenska samt engelska ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna att kommunikation och god laganda ligger dig extra varmt om hjärtat!

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Vetlanda.
Omfattning: Heltid.

Om företaget

En ung, stark aktör i bygg-Sverige, som tar helhetsgrepp på allt från markinköp till nyckelfärdigt. Och som tack vare det vinner alltmer terräng, på byggservice, nyproduktion och entreprenader. Som husbyggare och byggmästare har vi kunskapen och de engagerade medarbetare som behövs för att få jobbet gjort. För oss är det viktigt att jobbet blir gjort rätt och att hålla en standard som tillåter dig som kund att känna ett förtroende för oss som byggföretag och byggmästare. Vi har främst varit verksamma i Vetlanda men vi tar oss gärna an uppdrag i andra städer såsom Jönköping, Eksjö och Sävsjö

Om oss

Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Christopher Moberg
0470-730195

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Vetlanda

Publiceringsdatum

2018-06-08

Projektledare till morgondagens byggbolag!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor