Seniora Utvecklare för direktrekrytering

Dina arbetsuppgifter

Vår kund i Växjö söker seniora och begåvade Utvecklare med stor inre drivkraft och intresse för både karriär och personlig utveckling! Funderar du eller någon du känner på att söka nya utmaningar? Vi har rätt jobb för dig som vill ta steget vidare som utvecklare och som lägger stort fokus på de mjuka värdena på en arbetsplats och bland kompetenta kollegor.

Vår kund erbjuder dig som anställd:

• Utvecklare arbetsuppgifter i ett multinationellt tillväxtföretag
• En härlig och positiv företagskultur där du som medarbetare får vara med och påverka både din egen och företagets utveckling
• Kreativa och moderna projekt där gott samarbete och kunskapsdelande kultur står i fokus
• En förändringsbenägen, flexibel och inspirerande arbetsmiljö
• Senaste verktygen och tekniken
• Dynamisk miljö där både bredd och specialistområden erbjuds
• Framåtsträvan och mycket goda karriärmöjligheter

Vi söker dig som vill vara med på en spännande tillväxtresa där medarbetarna får bästa tänkbara utvecklingsmöjligheter, villkor och tillgång till senaste och mest moderna tekniken!

Din profil

Du som antar denna spännande utmaning har minst tre till sex års erfarenhet som senior Utvecklare inom Java och JS. I aktuellt team fokuserar du och dina kompetenta kollegor på högsta möjliga kundnöjdhet avseende utveckling inom JS och Java. Utvecklingen sker i både befintliga systemlösningar med även i framtagning av nya. Med fördel trivs du med att varva förvaltning med innovation och kreativitet, där nya produkter och marknaden ligger i framkant.

Du älskar att prova ny teknik och att arbeta lösningsorienterat, likaså är du en driven och modernt tänkande utvecklare som har lätt för att ta till dig nya verktyg, programmeringsspråk och synsätt.

Vill du växa både personligt och professionellt, då kanske det är just denna utmaning som blir din nästa? Du jobbar i centrala Växjö där kontoret andas laganda och gemenskap!

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund som erbjuder en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning om sex månader.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om oss

Empleo är ett auktoriserat rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg
0470-730191

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2018-04-13

Seniora Utvecklare för direktrekrytering

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor