Händig montör till Tingsryd

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i Tingsryd söker vi nu en duktig och byggintresserad Montör. Kunden befinner sig i en expansiv fas och söker därför ytterligare medarbetare till deras modulhusmontage.

Tjänsten som Montör innefattar främst att bygga och montera upp specialmodulhus för företagets elektroniska produkter samt kapa och såga paneler och byggelement. Du ingår i en grupp där ni tillsammans ansvarar för att färdigställa modulhusen. Du är även med och tar fram byggelement och övriga material samt reser väggar. All montering sker i en ren och ljus arbetsmiljö där ett gott samarbete och hög trivsel står i fokus.

Din profil

Vi söker dig som innehar en praktisk gymnasieutbildning inom bygg. Du har även minst något års erfarenhet inom snickeri, bygg eller byggindustri. Vidare ser vi att du är praktiskt lagd och har vana av att läsa ritningar samt att du som person är en naturligt duktig lagspelare med positiv arbetsattityd. Du växer med ansvar och ställer dig positiv till förändringar. Vidare bör du även ha sinne för ordning och reda samt är du lösningsfokuserad och noggrann.

Truck- och traverskort är meriterande, dock inget krav.

Uppdraget förväntas att starta omgående.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse
Ort/Placering: Tingsryd
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Ted Lindstam
0470-730194

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2018-04-12

Händig montör till Tingsryd

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor