CNC-operatörer och Ställare

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi omgående ett flertal Ställare och CNC-operatörer. Våra kunder växer och behöver stärka upp med fler produktionsmedarbetare inom:

• CNC-bearbetning med ställ, verktygsbyte och maskinkörning
• Justering och kontroller
• Svarv och fräs i Mazak- och Okumamaskiner
• Siemens- och Mazatrolprogrammering

Är du nyfiken på att ta klivet vidare och vill fortsätta att utvecklas i rollen som Ställare eller CNC-operatör? Då kanske just du är den vi söker!

Din profil

Vi söker dig som har någon form av verkstadsteknisk, gärna med inriktning CNC. Du är van att byta verktyg samt rigga och köra bearbetningsmaskiner. Med fördel har du minst någon erfarenhet av programmering eller är villig att lära dig. Du är van att köra korta serier där många ställ ingår, likaså behärskar du ritningsläsning.

Som person är du arbetsam, intresserad och lojal. Du är mån om att leverera med kvalitet och lägger ner stort engagemang i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant jobb där du själv får möjlighet att utvecklas.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsterna.

Uppdragen är konsultuppdrag där du inledningsvis erbjuds en anställning på mellan tre och sex månader hos Empleo för att sedan om allt fungerar, gå över i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Vaggeryd.
Omfattning: Heltid, dag eller skiftgång.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Christopher Moberg

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Värnamo

Publiceringsdatum

2018-06-13

CNC-operatörer och Ställare

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor