Elmontör som söker ny utmaning

Dina arbetsuppgifter

Till vår kund i Alvestaområdet söker vi nu en duktig och erfaren Elmontör. Du kommer i första hand att arbeta med mer komplex fintmontering där du monterar komponenter och drar kablage enligt kundanpassade ritningar.

Tjänsten innehåller även slutmontering och testning där du säkerställer både funktionen och kvaliteten.

Tjänsten passar dig som är flink och som gärna tar dig an nya utmaningar!

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, gärna med el- eller automationsinriktning. Vidare är du en duktig Montör som är van att arbeta med finmontering och testning. Du lägger stort fokus på kvalitet och är mån om utföra ditt arbete med stor noggrannhet. Med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga kan just du vara den vi söker!

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos vår kund i Alvestaområdet. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till fortsatt anställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Alvestaområdet.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Ted Lindstam
0470-730194
Rebecca Moberg
0470-730191

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Alvesta

Publiceringsdatum

2018-03-11

Elmontör som söker ny utmaning

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy