Verktygsmakare till Värnamoföretag

Dina arbetsuppgifter

Till ett av våra kundföretag i Värnamo söker vi en erfaren och nyfiken Verktygsmakare för direktrekrytering. Tjänsten som Verktygsmakare innefattar främst:

• Förebyggande underhåll och service av befintliga verktyg
• Framtagning av nya kundanpassade klipp- och bockverktyg
• Lösningsorienterat arbete vid styrda maskiner

Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas i rollen som verktygsmakare. Tjänsten innehåller stor variation i en ljus, modern och trevlig produktionsmiljö.

Din profil

Du som söker har någon form av praktisk utbildning, gärna mot CNC eller verkstadsteknik. Du har god erfarenhet av både manuella och automatiserade processer och trivs med att arbeta lösningsorienterat. Du har flerårig erfarenhet av att ta fram och utveckla samt vårda klipp- och bockverktyg samt har du goda kunskaper inom CNC, gärna erfarenhet från Edgecam.

Som person är du nyfiken, kreativ och lösningsorienterad, du trivs med att arbeta självständigt, men är även en god lagspelare med social kompetens. Du trivs med att skruva och meka och att ta fram tekniska lösningar samt ett gott ordningssinne.

Denna tjänst är en direktrekrytering till vår kund i Värnamo.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Värnamo.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Värnamo

Publiceringsdatum

2018-02-13

Verktygsmakare till Värnamoföretag

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy