CNC-Operatör svarv

Dina arbetsuppgifter

Till ett av våra kundföretag ett par mil söder om Sävsjö söker vi minst en erfarenhet CNC-operatör. Tjänsten innefattar främst:

• Rigga och ställa styrda svarvar
• Byta verktyg, starta upp samt köra maskiner
• Ansvara för mätning och kvalitetskontroller
• Programmering

Hos vår kund får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter då företaget är lite mindre och gemytligt. De erbjuder en trevlig, ljus och inspirerande arbetsmiljö med kompetenta medarbetare och ledare!

Din profil

Du som söker har någon form av praktisk utbildning, gärna mot CNC eller verkstadsteknik. Utöver din utbildning innehar du minst några års praktisk erfarenhet inom CNC-bearbetning och är van att läsa ritning, mäta med skjutmått och mikrometrar samt kunnig inom programmering.

Du är en praktiker som har lätt för att lära och fungerar bra i grupp. Du har vana att läsa ritningar och är mån om att alltid leverera bästa kvalitet. Hos vår kund får du möjlighet att arbeta med kvalitativa produkter där bredd och variation står i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper som nyfiken, ansvarsfull, driven och arbetsam.

Uppdraget är ett uthyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag. Efter en tids inhyrning finns det god chans till fortsatt anställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Söder om Sävsjö.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg
0470-730191

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sävsjö

Publiceringsdatum

2018-02-12

CNC-Operatör svarv

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy