Vi söker Verkstadspersonal med rätt attityd!

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi omgående ett flertal genuint duktiga och verkstadsintresserade personer med bakgrund inom industrin. Arbetsuppgifterna innehåller främst av- och påhängning av detaljer, sortering och emballering samt kapning eller svarvning/fräsning. Har du erfarenhet av programmering är detta klart meriterande. Du kommer även att ansvara för kvalitetskontroller och avsyning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ditt driv, engagemang och goda samarbetsförmåga.

Tjänsterna kan komma att bli långsiktiga så är du intresserad av en ny utmaning? Då kanske detta uppdrag kan passa just dig!

Din profil

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom industrin. Utöver detta har du minst någon erfarenhet av verkstadsarbete, gärna som CNC-operatör, montör eller lackerare. Du är van att arbeta såväl enskilt som i grupp och värdesätter ordning och reda samt noggrannhet och kvalitet.

Som person är du flexibel, ansvarsfull och arbetsam. Du innehar god fysik och har en positiv inställning och attityd. Innehar du goda kunskaper i ritningsläsning och truckkort är detta klart meriterande.

Uppdragen är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Sävsjö. För rätt person kan tjänsten komma att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Sävsjö.
Omfattning: Skiftgång/Ständig kväll/Natt
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg
0470-730190

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sävsjö

Publiceringsdatum

2018-07-09

Vi söker Verkstadspersonal med rätt attityd!

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor