HR-administratör till Invacare Rea AB i Diö

Dina arbetsuppgifter

Gillar du att jobba med människor och siffror? Är du serviceminded, flexibel och gillar effektiva processer? Har du något eller några års erfarenhet av brett HR/personalarbete/ekonomiadministration? Då kan detta konsultuppdrag vara din nästa utmaning via Empleo!

Uppdraget innebär att du har en konsultanställning hos Empleo, med start slutet mars/början april 2018 och väntas pågå i minst sex månader. Det finns goda möjligheter att uppdraget kan komma förlängas efter sex månader.

I rollen som HR-administratör fungerar du som ett stöd till verksamheten i de flesta HR- frågor. Tjänsten består till största del av HR-arbete, men kommer också ha inslag av vanligt förekommande uppgifter inom ekonomiadministration.
Du erbjuds en självständig och utvecklande roll där du driver arbetet med att utveckla HR-administrationen och kommer arbeta med en stor bredd allmänna personalfrågor kring t.ex.:

· Rekrytering och anställning (både produktion och tjänstemän)
· Stöd till arbetsledare/chefer gällande policys, kollektivavtal, arbetsrätt och kompetens
· Koordinera sjukärenden och säkerställa rehabiliteringsarbetet
· Sammanhållande kontaktyta gentemot flera olika samarbetspartners såsom bemanningsföretag, omställningsbolag och leverantörer av företagshälsovård m.fl.
· Framtagning och analys av personalstatistik
· Tät dialog med de lokala fackförbunden
· Stöd till VD/HR Manager i olika projekt och personalaktiviteter, där du förbereder och driver olika delar
· Nära samarbete med andra medarbetare inom HR, lön och ekonomi
· Övrig personaladministration såsom t.ex. anställningsavtal, handböcker, kontera fakturor och skriva protokoll m.m.

Du kommer dessutom stötta deras ekonomiavdelning och bland annat vara behjälplig inom:
• Kopiering och bokningar av leverantörsfakturor
• Bemanna reception med tillhörande uppgifter såsom telefon och enklare administration
• Arkivering

Du rapporterar till Nordic HR Manager.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom HR-området och/eller erfarenhet av motsvarande arbete och du har något eller några års arbetslivserfarenhet inom HR/personal/ekonomiområdet, gärna inom tillverkande företag.

Vidare ser vi att du som person är självgående, serviceinriktad samt har lätt för att växla mellan en stor variation och bredd av uppgifter inom HR-området. Du har en mycket god samarbetsförmåga och gillar variationen av att få arbeta både självständigt och i grupp. Du gillar effektivt arbete och har förmågan att prioritera arbetsuppgifterna.
Din kommunikativa förmåga är oerhört viktig, och du har lätt för att kommunicera ut i både tal och skrift. Bolagets koncernspråk är engelska, vilket vi ser att du behärskar flytande, det är meriterande om du dessutom förstår det danska eller norska språket.

Vidare är du en van användare av Officepaketet, och har du erfarenhet från något affärssystem inom HR/Ekonomi är det mycket värdefullt.

Känns rollen helt rätt för dig och din kompetens?
Tveka inte att ansöka redan idag, och vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att ta en första kontakt med rekryteringsansvarig Rebecca Moberg, 0470- 73 01 91.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Slutet mars/början april 2018.
Ort/Placering: Diö.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning.

Om företaget

Invacare Corporation (NYSE: IVC), headquartered in Elyria, Ohio, is the global leader in the manufacture and distribution of innovative home and long-term care medical products that promote recovery and active lifestyles. The Company has 5400 associates and markets its products in approximately 80 countries around the world. For more information about the Company and its products, visit Invacare's website at www.invacare.com.

Ett av de åtta europeiska producerande företagen inom Invacare koncernen är Invacare Rea AB som finns i Diö med 200 anställda. Här utvecklas och produceras manuella rullstolar, gånghjälpmedel och sängar.

Om oss

Empleo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg
0470-73 01 91

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2018-02-09

HR-administratör till Invacare Rea AB i Diö

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy