Till kund i Halmstad söker vi en duktig CNC-ställare för långsiktigt uppdrag

Dina arbetsuppgifter

Vi rekryterar nu en duktig ställare för omgående start till vårt kundföretag i Halmstad!

Tjänsten som Ställare innefattar att ställa om maskiner och sköta viss programmering. Du kommer arbeta och ansvara för att ställa CNC-maskiner i deras maskinpark där du kommer ställa maskiner för CNC-körning av gjutet gods.

Din profil

Vi söker dig som innehar en CNC-utbildning på minst gymnasienivå och har ett genuint intresse för produktion, tekniska lösningar och maskiner. Du har sinne för det mekaniska och är van att skruva och lösa problem. Vidare är du en duktig och noggrann ställare som är mån om att leverera med hög kvalitet.

Vi sätter stort värde i din personlighet och vår kund är villig att utbilda och satsa på dig om du har en bakgrund inom CNC och vill ta nästa steg i din utveckling!

Truckkort och Traverskort är meriterande för tjänsten

Uppstart: Omgående eller snarast.
Ort/Placering: Halmstad.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Johan Hård
0372-737671

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Halmstad

Publiceringsdatum

2018-03-11

Till kund i Halmstad söker vi en duktig CNC-ställare för långsiktigt uppdrag

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy