Senior Montör för långsiktigt uppdrag i Älmhult

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi omgående duktiga och arbetsvilliga montörer med kunskaper i el, mekanik och hydraulik.

Som Montör arbetar du med komplexa och omväxlande arbetsuppgifter, allt från lite mer grov montering till mer finlir och finmontage. Rollen ställer krav på ritningsläsning, monteringsvana och gärna erfarenhet inom mekanik, el och hydraulik.

Vår kund är ett större och väletablerat tillverkande bolag i Älmhult som ständigt är ute efter fler duktiga medarbetare.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom industri. Utöver detta har du minst några års erfarenhet av montör eller mekaniker med goda kunskaper inom mekanik och hydraulik. Du är van att arbeta självständigt och värdesätter ordning och reda samt noggrannhet och kvalitet.

Som person är du flexibel, ansvarsfull och arbetsam. Du innehar god fysik och har en positiv inställning och attityd. Innehar du traverskort är detta klart meriterande.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Älmhult. För rätt person kan tjänsten komma att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid 7-16.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Ted Lindstam
0470-730194
Johan Hård
0372-737671

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Älmhult

Publiceringsdatum

2018-02-09

Senior Montör för långsiktigt uppdrag i Älmhult

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy