Ambassadör med fokus på service och administration

Dina arbetsuppgifter

Till vårt kundföretag i Växjö söker vi nu en ansvarsfull och serviceinriktad Ambassadör på timmar. Vår kund är ett fastighetsbolag som i första hand behöver hjälp med följande arbetsuppgifter:

• Utforma, skicka ut och samla in nya studentavtal för varje ny termin.
• Avtalshantering samt nyckelkvittenser ute på Linnéuniversitetet, främst i samband med terminsuppstart.
• Följa med och kort introducera studenterna i sina nya bostäder, gå igenom förhållningsregler och viktig information.
• Löpande vara studentens kontaktperson under terminerna samt bevaka inkommande mail där frågeställningar och önskemål kan komma in från hyresgästerna.

Tjänsten ställer krav på god flexibilitet samt stort ansvar och hög servicegrad!

Din profil

Vi söker dig som studerar på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på samma procent. Du finns tillgänglig på timmar vid terminsuppstarterna varje år samt därutöver extra vid behov. Med fördel har du minst två års studier kvar och har möjlighet att arbeta extra under vardagarna. Vi ser gärna att du har någon form av administrativ erfarenhet samt vana av att arbeta med telefon- och mailhantering samt service.

Som person är du öppen, trevlig, serviceinriktad och pålitlig. Du är van att ta ansvar och arbetar med hög noggrannhet. För att lyckas i rollen bör du även vara lyhörd och positiv samt ha en hög arbetsmoral. Du talar och skriver såväl svenska som engelska och har god datorvana.

Uppdraget är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos oss men arbetar ute hos vår kund. Vi rekryterar löpande och du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Deltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2018-02-12

Ambassadör med fokus på service och administration

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy