Studerande och vill ingå i Empleos konsultpool?

Dina arbetsuppgifter

Är du studerande, har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% eller är F-skattare? Om du dessutom vill jobba extra som konsult hos oss på Empleo, tycker vi att du ska söka konsultrollen hos oss!

När du ingår i vår konsultpool, innebär det att du kommer att få hjälpa våra olika uppdragsgivare runt om i Kronobergs län. Uppdragen är av olika karaktär och både inom industri och tjänstesektorn.

För att nämna några uppdrag:

- truckkörning
- lagerarbete
- enklare montering
- plocka och packa ordrar
- enklare sorteringstjänster
- servering
- administration
- kundtjänst
- ekonomiassistent på timmar
- köra budbil (B och C-körkort)

Uppdragen startar och pågår enligt önskemål från våra kunder och kan variera i omfattning.

Din profil

Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du har minst ett par års studier kvar då flertalet av våra konsultuppdrag kommer pågå under en längre period. Vi ser gärna att det finns utrymme i din agenda för minst två-tre pass per vecka.

Som konsult via oss är du kollegan med leendet på läpparna, tycker om att jobba med varierande arbetsuppgifter, är lojal och arbetsintresserad. Du är van att ta ansvar och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är även en god lagspelare och bidrar med en hög arbetsmoral.

Ett flertal av våra platser kräver truckkort, gärna både A1-4 och B1-4 samt körvana av såväl vanlig plocktruck som skjutstativ, motvikt och höglyftare.

Uppdragen avser inhyrning där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos våra kunder runtom i hela Kronobergs län, varför vi gärna ser att du innehar B-körkort och gärna även har tillgång till bil.

Förtydliga gärna i din ansökan med följande punkter:

- Är du student, jobbar eller F-skattare?
- Om student, hur mycket har du kvar på din studietid?
- Hur många arbetspass kan du tänka dig jobba per vecka?
- Vilket område passar dig bäst i Kronobergs län?
- Har du körkort och egen bil?


Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Kronobergs län.
Omfattning: Heltid/Deltid, skifttider kan förekomma.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Kristina Lindberg
0470- 73 01 95
Ted Lindstam
0470-73 01 94

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2017-12-29

Studerande och vill ingå i Empleos konsultpool?

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy