Certifierad Kyltekniker till Skånes Kylteknik

Dina arbetsuppgifter

Vill du ha möjlighet att planera din vecka och styra över din arbetsdag?

I tjänsten som Kyltekniker hos Skånes Kylteknik har du ett arbete med stor variation och eget ansvar. Du utgår från hemmet och har tillgång till en egen servicebil som Skånes Kylteknik tillhandahåller. Då arbetsområde är relativt stort, är det till fördel om du utgår från trakterna av Växjö men Jönköping, Eksjö eller Värnamo.

Du arbetar ute på fältet och ansvarar för en grupp mjölkproducenter där årligt underhåll och service ingår i din vardag.
Vid större installationer och ombyggnationer arbetar du i team med dina övriga kollegor på fältet.
Då du är företagets ansikte utåt och har detaljkunskap om dina anläggningar bidrar du även med feedback tillbaka till huvudkontoret samt dess säljare. Allt för att utveckla och driva verksamheten framåt.

Din profil

Vi söker dig som har arbetar i en liknande roll idag alternativt har en relevant utbildning och kylcertifikat. Som person är du ordningsam och kan strukturera och planera din arbetsdag. Du är noggrann och ger alltid kunden den bästa av service.

Om du är:
• Certifierad Kyltekniker
• Har ett högt kundfokus
• Självständig, med god planeringsförmåga
• Social och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder
• Lösningsfokuserad
• Tycker om att jobba ute på fältet
• Duktig på att bygga relationer

Då är du den vi söker!

Uppdraget är en direktrekrytering till vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående
Ort/Placering: Småland
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning

Om företaget

Skånes Kylteknik har idag sitt huvudkontor placerat i Hässleholm. Företaget ansvarar för service, installation, rådgivning och underhåll av i första hand mjölkkylsystem hos mjölkproducenterna. Skånes Kylteknik har för närvarande 4 st medarbetare. Vi är ett litet företag och lägger stor vikt vid engagemang och att alla är med i laget.
Företaget ingår i en grupp av företag där bl.a. Wedholms AB, producent av mjölkkylsystem, också ingår. Wedholms är ett privatägt företag med en historia som sträcker sig ända till 1879.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Marcus Royson
0470-730192

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Jönköping

Publiceringsdatum

2018-01-10

Certifierad Kyltekniker till Skånes Kylteknik

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy