Till företag i Lammhult söker vi driven produktionsplanerare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en driven produktionsplanerare som även kommer ha visst arbetsledaransvar.

Som Projektledare hos kommer du i första hand att arbeta med planering, strukturering, inköp, och styrning av produktion för att säkerställa leverans till kund. Tjänsten ställer krav på flexibilitet och öppenhet inför varierande arbetsuppgifter, såväl operativa som strategiska.

Du ansvarar för planering och styrning av både inköp och produktion samt är den som skapar och följer upp arbetsrutiner och strukturer. Som projektledare håller du i den löpande kontakten med både kunder och underleverantörer samt arbetar du med administrativa uppgifter och agerar ”högra handen” till ägaren.

Är du en nyfiken och driven person med entreprenörstänk, då kanske det är just dig vi söker!

Din profil

Vi söker dig som innehar minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Utöver din utbildning har du ett genuint intresse för kund- och leverantörskontakter samt försäljning och affärsutveckling. Du har förmågan att kunna driva projekt framåt och har erfarenhet från inköp och planering.

Som person är du nyfiken, kreativ och driven. Vidare är du genuint intresserad av produktion, inredning och design samt besitter du en hög social kompetens. Du har lätt för att bygga upp och förvalta ett förtroende samt talar och skriver du flytande svenska och engelska.

Vi värdesätter även din kreativa sida, du gillar att komma med idéer och tar gärna egna initiativ. Att du är lösningsorienterad och har sinne för affärer ser vi som en självklarhet, likaså att du är en god lagspelare med ödmjuk framtoning. Erfarenhet av arbetsledning är klart meriterande.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lammhult.
Omfattning: Heltid 7-16.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Ted Lindstam
0470-730194

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2018-02-12

Till företag i Lammhult söker vi driven produktionsplanerare

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy