Till Lammhult söker vi en erfaren CNC-operatör för direktrekrytering

Dina arbetsuppgifter

Till företag i Lammhult växer och söker en duktig och erfaren CNC-operatör.

Som CNC-operatör ansvarar du i första hand för ställ, programmering, körning och visst underhåll av deras CNC-maskin. Företaget tillverkar kundunika detaljer i trä kommer tjänsten innebära mycket programmering och ställ där du har ett stort ansvar för att driva och planera ditt eget arbete. Du kommer även att vid behov, bistå övrig produktion med stöttning.


I tjänsten får du möjlighet att deltaga vid mässor och intressant projekt, både inom Sverige och i Europa där du, tillsammans med kollegor, bygger upp montrar till visningsrum.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion, gärna med erfarenhet från möbel-, trä- eller snickeribranschen. Utöver ditt intresse har du minst ett par års praktisk erfarenhet som CNC-operatör. Vi ser gärna att du har arbetat med planering och programmering, CAD/CAM-erfarenhet är klart meriterande.

Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du tar stort ansvar för ditt arbete, att det utförs på ett kvalitativt och bra sätt samt är du är även beredd att hjälpa till på andra områden i produktionen om det behövs. Du är van att arbeta självständigt och känner dig trygg med att planera och driva ditt arbete framåt.

Tjänsten ställer krav på truckkort.

Är du intresserad av en ny utmaning hos ett företag som står för expansion, entreprenörskap och framåtanda? Då hoppas vi att just du ansöker redan idag.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lammhult.
Omfattning: Heltid 7-16.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Ted Lindstam
0470-730194

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2018-06-12

Till Lammhult söker vi en erfaren CNC-operatör för direktrekrytering

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor