CNC-operatör till Ljungbyföretag i tillväxt

Dina arbetsuppgifter

Till ett av våra kundföretag i Ljungby söker vi omgående två erfarna och verkstadskunniga Ställare.

Tjänsten som Ställare innefattar att ställa om maskiner och sköta viss programmering. Då serierna är relativt korta innebär det fler ställ samt verktygsbyte och grundläggande service och underhåll av maskinparken. Du kör jobben utifrån en kundorder samt ansvarar du för att kontrollera och kvalitetssäkra din order.

Tjänsten är långsiktig och startar snarast möjligt!

Din profil

Vi söker dig som innehar en CNC-utbildning på minst gymnasienivå och har ett genuint intresse för produktion, tekniska lösningar och maskiner. Du har sinne för det mekaniska och är van att skruva och lösa problem. Vidare är du en duktig och noggrann Ställare som är mån om att leverera med hög kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper som lojal, utvecklingsbar, samarbetsvillig och positiv. Vår kund är villig att satsa på dig som har rätt grundkunskaper samt är intresserad av att lära dig nya uppgifter och bidra med en bra attityd.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller snarast.
Ort/Placering: Ljungby.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Ted Lindstam
0470-730194

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Ljungby

Publiceringsdatum

2018-01-09

CNC-operatör till Ljungbyföretag i tillväxt

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy