Erfaren svetsare till Vislanda för långsiktigt uppdrag

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi omgående en duktig Svetsare med praktisk erfarenhet av mig/magsvetsning.
Som Svetsare hos vår kund kommer du i första hand arbeta med manuell svetsning i tjockare svartplåt. Du svetsar ihop olika kundanpassade detaljer med varierande storlek och i både korta och långa serier. Kvalitetskontroller ingår i tjänsten.

Vår uppdragsgivare är i en intensiv period och behöver förstärkning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du har en anställning via Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Vislanda. Uppdraget förväntas pågå fram till sommaren 2018, med goda chanser för att tjänsten kan komma bli permanent hos vårt kundföretag efter en tids inhyrning.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning inom svetsning. Utöver detta har du minst något eller ett par års praktisk erfarenhet som manuell Svetsare med känsla för både kvalitet och noggrannhet. För att lyckas i rollen bör du även ha goda kunskaper i ritningsläsning, vara självgående vara van att ha en tät dialog med konstruktionsavdelningen.

Som person är du en lagspelare som gillar att bolla klurigheter och idéer med din kollegor.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsten.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt ök.
Ort/Placering: Vislanda.
Omfattning: Heltid, dagskift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg
0470-730191

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Alvesta

Publiceringsdatum

2018-02-12

Erfaren svetsare till Vislanda för långsiktigt uppdrag

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy