Controller för uppdrag i Växjö

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en driven Controller för spännande uppdrag i Växjö. Tjänsten förväntas att starta i september och är konsultuppdrag hos vår kund i Växjö.

Som Controller hos vår kund arbetar du främst med:

- Finansiella analyser
- Resultat – och balansrapportering
- Till viss del verksamhetsutveckling
- Uppföljning och rapportering

Du ingår i ett kompetent och trevlig arbetslag om fem personer där ni tillsammans arbetar med såväl redovisning som controlling och verksamhetsutveckling. Vår kund erbjuder ett stimulerande arbete i en trevlig och ljus miljö i centrala Växjö.

Din profil

Vi söker dig som är examinerad Ekonom med controllerinriktning, alternativt innehar motsvarande arbetslivserfarenhet som Controller. Du är van att arbeta i en högintensiv arbetsmiljö där ansvar och engagemang står i fokus. Vidare har du goda kunskaper i Excel samt talar och skriver flytande svenska.

Som person är du kommunikativ, driven och målmedveten. Du har sinne för ordning och struktur samt är van att arbeta mot mål och har förmågan att kunna följa deadlines. För att lyckas i rollen bör du även vara självgående och ansvarfull samt inneha pondus. Vidare är du även analytisk och sifferorienterad samt van att planera och driva ditt arbete på egen hand. Att du är en god lagspelare ser vi som en självklarhet, likaså att du har goda systemkunskaper.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: September.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om oss

Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg
0470-730191

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2018-07-09

Controller för uppdrag i Växjö

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor