Snöskottare för heltidsuppdrag i Växjö

Dina arbetsuppgifter

Till ett av våra större kundföretag i Växjö söker vi fysiskt starka Snöskottare/Snöskyfflare. Uppdraget är på heltid och kan komma att löpa från måndag till söndag med minst en eller två lediga dagar per vecka.

Tjänsten innebär manuell snöskottning i centrala Växjö där du tillsammans i mindre grupper, jobbar för att hålla parkeringar, trappuppgångar och övriga offentliga platser fria från snö. Arbetstiderna är normalt förlagda till dagtid, men kan komma att ändras beroende på väderförhållandena.

När vintersäsongen är över finns det mycket goda chanser till fortsatt jobb hos Empleo, där andra säsongsbetonade arbetsuppgifter tar vid, såsom gräs- och häckklippning, plantering, lövblåsning m.m. Empleos ambition är att anställa duktiga medarbetare som söker en heltidsanställning där varierande arbetsuppgifter ingår, beroende av väder och säsong.

Uppdraget startar den 1 november med uppstarts- och informationsträff med Empleo och kundföretaget redan den 22 oktober.

Din profil

Du som är redo för denna utmaning är fysiskt stark, gillar att arbeta med kroppen och har minst någon praktisk erfarenhet från industrin, fastighetsskötsel eller vaktmästeri. Du är en positiv och glad person som innehar B-körkort samt gärna även BE-körkort. Vidare är du allmänt händig och har lätt för att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och kollegor.

För att lyckas i rollen är du en uthållig, stark och lojal person som är mån om att ta ansvar för ditt arbete och ser vikten av att hålla en hög närvaro och att bidra med positiv inställning. Som god lagspelare kommer du trivas ypperligt som heltidsanställd hos oss på Empleo och med de arbetsuppgifter vi erbjuder.

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo under sex månader, för att därefter, förutsatt att allt fungerat bra, erbjudas en fastanställning hos Empleo Växjö AB.

B-körkort är ett krav, ID06-bricka är meriterande, dock ej ett krav.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se redan idag!

Uppstart: 1 november.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Ted Lindstam
0470-730194
Gabriella Olsson
0470-730199

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2018-10-11

Snöskottare för heltidsuppdrag i Växjö

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor