HR-Partner till ProfilGruppen i Åseda

Dina arbetsuppgifter

Till ProfilGruppen i Åseda söker vi driven och ansvarsfull HR-Partner.

ProfilGruppen befinner sig i en stark tillväxtfas och planerar för en ny fabrik samt fortsatt nyrekrytering och kompetensutveckling, där ytterligare en HR-Partner erbjuds en inspirerande och utvecklande roll. I teamet arbetar fyra kompetenta och positiva kollegor, alla med olika bakgrund och kompetens, vilket ProfilGruppen ser som en nyckel till ett nära och utvecklande samarbete.

Som HR-Partner arbetar du nära verksamheten och avdelningscheferna med ansvar för:

• Operativt chefsstöd med kompetensförsörjning, avtalstolkning, arbetsrätt och rehabilitering.
• Att självständigt driva, utbilda, handlägga samt administrera processer och ärenden.
• Rapportering och uppföljning av HR-processer.
• Driva företagsövergripande projekt inom HR-området, t ex utbildningar eller hälsofrämjande aktiviteter.

Du får möjligheten att hantera utmanande personalfrågor där din professionalism och dina kunskaper sätts på prov och kommer till sin rätt. Du har frihet att planera din dag, men där även förändringar och omprioriteringar kan komma att uppstå, något som du gillar och ställer dig positiv till. Du rapporterar direkt till HR-chefen som är placerad i Åseda.

Din profil

Du som antar denna utmaning innehar en akademisk examen inom HR-området alternativt motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har minst någon praktisk erfarenhet från operativt HR-arbete i en större organisation, helst inom tillverkningsindustrin. Hos ProfilGruppen får du möjlighet att arbeta med allt från rekrytering till förhandling, rapportering, interna HR-projekt och kompetensutveckling, där du trivs med att inta en koordinerande roll.

Som person är du en naturligt duktig kommunikatör, som trivs i såväl muntlig som skriftlig kommunikation. Med ditt genuina intresse för HR-arbete och yrkeserfarenhet inom området, är du en trygg, förtroendeingivande och ansvarsfull person. Du tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang och professionalism, där personlig utveckling och verksamhetsutveckling ligger dig extra varmt om hjärtat.

Vidare har du god hand med människor, du är lyhörd och lösningsorienterad och bidrar med ett positivt synsätt. För att lyckas i rollen trivs du i en kravställande roll där du tillsammans med avdelningschefer och kollegor på HR-avdelningen, driver gemensamma frågor från start till mål.

I din vardag arbetar du främst i Officepaketet och AGDA PS, system som vi gärna ser att du är bekant med. Med dina goda systemkunskaper, ser du förbättringsmöjligheter, med fokus på digitalisering. Erfarenhet av affärssystemet IFS är meriterande, likaså erfarenhet av och intresse för löneadministration, kopplat till unionen och metalls kollektivavtal.

Du delar ProfilGruppens värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, vilket betyder att du måste vara duktig på att strukturera och planera din vardag. Det här är ett jobb för dig som är självgående och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Tjänsten är en direktrekrytering till ProfilGruppen i Åseda och vi tar gärna emot din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är 28 oktober. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Åseda.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om företaget

ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitetstänkande, snabbhet, flexibilitet och kundservice. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,4 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Om oss

Empleo bemanning och rekrytering är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg
0470-730191

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Vetlanda

Publiceringsdatum

2018-10-16

HR-Partner till ProfilGruppen i Åseda

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor