Montörer till Alvestaområdet

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi ett större antal Montörer för omgående uppdrag. Tjänsten innebär i huvudsak mekanisk montering efter ritning. Du arbetar i både mindre och större arbetslag där ett gott samarbete står i fokus. Efter färdigmonterad produkt hjälper du även till med att packa ordern samt köra ut den för utleverans.

Uppdraget startar vecka 32 och pågår minst till vecka 39, troligen förlängning därefter.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av teknisk grundutbildning på minst gymnasienivå. Du är van att skruva och meka samt har du goda kunskaper i ritningsläsning. Du har en god samarbetsförmåga samt är du lojal, pålitlig och går alltid in med stort engagemang i ditt arbete. Din fysik är mycket god samt talar och skriver du flytande svenska.

Truckkort är meriterande för tjänsten.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Alvestaområdet.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Vecka32.
Ort/Placering: Alvestaområdet.
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss

Empleo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby och Vetlanda. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!

Kontaktperson(er)

Rebecca Moberg
0470-730191
Ted Lindstam
0470-730194

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Växjö

Publiceringsdatum

2018-07-13

Montörer till Alvestaområdet

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor